Ønsker du å tilføre ditt arrangement det lille ekstra?


Vi har lang erfaring med fallskjermoppvisninger i forbindelse med alle typer arrangementer, og står parat til å gjøre ditt arrangement ekstra minneverdig. Vi skreddersyr et program til dine ønsker!


Vårt høyt kompetente korps har blant annet hoppet tandem for 71 grader nord, laget promoteringsfilm for Eurovision Song Contest, landet med skolebøker i skolegården til leseprosjekt, åpnet fotballkamper i eliteserien, og vi hopper med verdens største Norske flagg på 300 kvadratmeter.
Fallskjermhopp er en fantastisk spennende og publikumsvennlig måte å skape litt ekstra blest om ditt arrangement og sørge for at alle deltakere husker det og snakker om det i etterkant.


Vil du å la oss å reklamere for deg og din bedrift er det også mulig å sette ditt personlige preg på hendelsen, f.eks ved at fallskjermhopperne har flagg/vimpel med din logo, eller dine sponsorer sine logoer på slep etter seg i fallskjermskjerm.


Vi ordner selvsagt alle detaljer rundt oppvisningen, og vi gjør de nødvendige avtalene med politi, grunneier og luftfartsmyndigheter.


Vil du vite mer? Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Priser

På grunn av de store forskjellene i flytid og ønsket program så vil hvert oppvisningshopp vurderes og prises enkeltvis.


Pris vil derfor variere fra oppdrag til oppdrag, men starter på kr 4 000,- for fire hoppere uten røyk eller flagg, og øker avhengig av antall hoppere, kompleksitet, nødvendig materiell og flytid.

Kontakt oss

E-post

[email protected]l.no


Telefon

901 64 242 (kan være ubetjent utenfor sesongen, send oss gjerne en e-post.)


Post- og fakturaadresse

Grenland Fallskjermklubb
Postboks 101
3701 Skien


Organisasjonsnummer

875 685 082


Besøksadresse

Grenland Fallskjermklubb
Flyplassvegen 125
3729 Skien


Åpningstider

Vi har ingen faste åpningstider. Planlagt aktivitet er væravhengig og står oppført i terminlisten.

;