Fall in love!

Utfordre grenser? Realisere en drøm? Mestre frykt?
Sett farge på hverdagen - kom og lek med oss!

Grenland Fallskjermklubb ble etablert i 1973, og holder til på Geiteryggen i Skien. Vi eier vårt eget turbinfly, LN-PER, en Cessna 207 som har plass til 7 hoppere, og klatrer til 12.500 fot på ca. 15 min.

Klubben har rundt 120 aktive medlemmer og er en veldig hyggelig og sosial klubb som arrangerer mange spennende aktiviteter året gjennom. Kom gjerne innom for en hyggelig prat! I klubbhuset vårt står kaffen alltid klar!

Vi har dyktige instruktører som holder nybegynnerkurs og utfører tandemhopp. Vi har et eget oppvisningslag som kan skreddersy en underholdende oppvisning for ulike arrangementer. Og vi hopper med verdens største norgesflagg!

På hoppfeltet vårt finner du hoppere innen ulike disipliner som swooping, fs, freefly, tracking og wingsuit. Mange for trening og lek og noen for konkurranse. Nysgjerrig? Kom og ta en titt da vel!

Besøk vår acebook for siste oppdateringer om vår aktivitet!

Latest {{vm.fbfeed.length}} posts

{{feed.from.name}}
{{feed.timeAgo | date: 'MMMM d, y HH:mm'}}

View post on

{{feed.postMessage}} See more on

{{feed.postMessage}}

{{feed.attachments.data[0].description}} Read more...

{{feed.postMessage}} See more...

{{feed.postMessage}}

{{vm.fbEvents.length > 1 ? vm.fbEvents.length + ' upcoming events' : vm.fbEvents.length + ' upcoming event'}}

{{event.start_time |date: 'MMM'}} {{event.start_time |date: 'd'}}
{{event.start_time | date: 'EEEE, MMMM d, yyyy HH:MM'}} {{event.end_time | date: '- EEEE, MMMM d, yyyy HH:MM'}}
{{event.place.name}} {{event.place.location ? event.place.location.street + ', ' + event.place.location.zip + ' ' + event.place.location.city + ', ' + event.place.location.country : ''}}

Kom og lek med oss

“For once you have tasted flight you will forever walk the earth with your eyes turned skywards, for there you have been and there you will long to return.”

Leonardo Da Vinci

A leap of faith

Courage

Fall in love

Passion

Somehow everything will fall into place

Embrace

Grasrotandelen

Støtt oss med din grasrotandel! Send SMS "Grasrotandelen 875685082" til 60000

Hva er grasrotandelen?

For å være grasrotgiver må du være kunde hos Norsk Tipping. Ved spill hos Norsk Tipping vil inntil 7 prosent* av spillinnsatsen gå direkte til din grasrotmottaker, og best av alt, verken innsats, premie eller vinnersjanse reduseres.

Gjennom å være grasrotgiver er du med på å oppfylle små og store drømmer for din grasrotmottaker.

Vil du gi din støtte til Grenland Fallskjermklubb?

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest.

Vi håper du vil gi din støtte til oss i Grenland Fallskjermklubb. Det fine klubbhuset vårt er bygget med blant annet støttemidler fra Norsk Tipping! Vårt organisasjonsnummer er 875685082. Takk!

Sikkerhet

All fallskjermhopping i Norge er regulert av Fallskjermseksjonen i Norges Luftsportsforbund.

Vi er en idrettsklubb basert på frivillig innsats og dugnadsarbeid. Vår organisasjon og operative drift drives forskriftsmessig etter regler og retningslinjer fra Norges Luftsportsforbund (NLF), Luftfartstilsynet (LT) og Norges Idrettsforbund (NIF).

Vår hovedinstruktør, som er godkjent og utdannet via NLF, må hvert år søke operasjonstillatelse. Dette er grunnlaget for vår drift.

Hvem som kan hoppe, når vi kan hoppe, hva slags vær vi kan hoppe i, hvilket utstyr vi kan bruke, hvor ofte utstyret må kontrolleres, hva vi kan gjøre i lufta, hvor vi kan lande, hvem som kan fly osv er alt regulert via NLF og LT.

I tillegg har også NIF et regelsett vi forholder oss til, blant annet vår nulltoleranse til bruk av alkohol, doping eller andre rusmidler; Ikke bare for de som skal hoppe i fallskjerm, men for alle som oppholder seg på vårt hoppfelt når vi har aktivitet.

Alle som skal hoppe i Norge må følge strenge sikkerhetsbestemmelser. Hvis du har lyst til å hoppe i fallskjerm må du ta kurs. Det er mange som starter med et tandemhopp. Som tandemelev har du muligheten til å ta dine første skritt mot frittfall på en kontrollert måte, trygt fastspent til en instruktør.

Alle våre instruktører er utdannet via Norges Luftsportsforbund. For å bli instruktør stilles det strenge krav til både personlige egenskaper, fallskjerm erfaring, dyktighet, og kunnskap om materiell, rutiner og regler.

Instruktørene følges nøye opp av NLF, både via aktivitet, rapportering og fagseminarer.

Det er også strenge krav til hva slags fallskjermutstyr vi kan bruke, og både det og elevseletøy må kontrolleres og vedlikeholdes jevnlig av spesialutdannet kontrollør.

Om du ønsker å sette deg nærmere inn i regler og bestemmelser kan du se F/NLF sin håndbok og materiellhåndbok.